Не Будь Байдужим! Зробимо країну Україною! Не Будь Байдужим! Зробимо країну Україною!

Форум вінницької альтернативної молоді

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

5diez

Сообщений 1 страница 30 из 31

1

22 листопада в БК "Зоря".
Вартість квитка 40 грн.
Хтось піде????

0

2

канешна я иду)))))
билеты можно купить у меня
цена 40 грн.......в день концерта 50 грн............
кому надо,стучите в асю 433453965

0

3

Билеты - "Музыкальный Центр" (Универмаг, 1 этаж, отдел КВАРТАЛ + МагиЦентр, 1-й этаж, напротив Сельпо), МОБИ ДИК (БАСТИЛИЯ, Пирогова, 31)

0

4

ииии)))) круть тама і спонсори рульні....)))) може ентер мюзік приїде репортаж збацає
Пи.Си і тоді ми з Сашою два рази будем ЗвЬозДаМи :D правда Саша????

Отредактировано ШаЛеНа))) (2007-11-10 20:13:17)

0

5

так-так... наші морди весь ентер памятає.... дякуємо Руйнації 2007!!!

0

6

я тоже прийду!

поспешите - билетов осталось мало!

0

7

koldun написал(а):

я тоже прийду!

шо сірйозна? :D
Запитував я в універмазі про білети.... тьотя в великих очкулярах подивилась на мене так непристойно, типу "мальчік вабщє бальной"... і сказала: "а шо ето такоє?"

0

8

Люди , прийдете з концерту дієзів - розказуйте, як там і шо було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

9

SHADOW написал(а):

Люди , прийдете з концерту дієзів - розказуйте, як там і шо було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сашка, те прибити мало, що ти не пішла!!!! КАЙФ!!!!!! На більше поки шо не спроможна....всі подробиці завтра....Але такого Вінниця ще не бачила...
Колдуну величезна подяка!!!

0

10

Шкода-шкода, що я не пішла.
Чуєш Віталік, тобі велика подяка!!!!

0

11

а в мене є їхні автографи :P

0

12

то ділися з ближніми  ;)

0

13

2 SHADOWугумсс.... я теж не пішла, як завжди життя вносить свої корективи(((

0

14

Це було щось.... Хоч я сьогодні не можу нормально ходити... Говорити мені теж важко, страшенно болить голова, шия, спина і інші частини тіла... Але це краще що в відбувалось у нашому місті..  Велика подяка Колдону за це свято. Надіюсь це не останнє, що він влаштував для нас.  Денеіл стали відкриттям для мене, вони мені набагато більше сподобалось ніж дієзи, я думаю у хлопців є майбутнє.
Ті хто пропустив, ви багато втратили, не повторюйте більше таких помилок.
Це моє взуття після 3-х годинного слему...))) Сподобалось питання мами: ти де був? тебе що побили?

0

15

2Frankie
які симпатичні кросівочки :D , якщо з твоїми таке...... то від моїх би напевно нічого б не лишилося)))) і ніяка б фарба не помогла б... :D

0

16

хватить розповідати про діезів. а то я плакати почну - я дуже шкодую , що не пішла!!!!

0

17

на самом деле господа, сейчас никому не нужны оправдания тех, кито не был.

ПОТОМУ ЧТО ВЫ МНОГО ПОТЕРЯЛИ!!!

Из за непришедших мы попали на лавандос и не известно теперь, что и как мы будем делать )))

0

18

Сильно попали? Якщо що ми скинимся.... в мене є 50 коп. в гопа сєгодня збив....

0

19

2Frankie
за 50 коп не смішно......

0

20

Frankie написал(а):

я сьогодні добра. для Колдуна можу пожертвувати аж 2 грн =)

0

21

вот отчедЪ там есть пару слов для тех, кто не был )))))

http://forum.pdu.org.ua/index.php?showt … &st=20

Отредактировано koldun (2007-11-24 18:46:14)

0

22

Блааааааааа.....
Треба було піти!!!! :(

0

23

спасибочки Колдун. читала я твой отчет. Про твоих пару ласковых  скажу- оч приятно, спасибо. Зато ето будет мне урок на будущее...

0

24

Українофіл, а тебе що не було на концерті?

0

25

SHADOW написал(а):

так!!!
А що ти мене бачила там?

0

26

Мене там не було =(

0

27

ФОТГЕ.

http://www.pdu.org.ua/index.php?newsid=130

+1

28

а концерт был пиздатым...странно,что вы его не обсуждаете......просто рубилово невиданное для Винницы..... https://forumupload.ru/uploads/0000/0b/62/51871-1.gif

+1

29

Да.... Такого Вінниця ще не бачила... Ще б щось такого а то скучно якось... http://homepkob.net/forum/style_emoticons/default/sad.gif  Давайте когось привезем....))) Так кому грошей не жалко????

0

30

ВОНИ ПРИЇЗДЖАЛИ ДО ВІННИЦІ??? КОЛИ??? ЧОМУ Я НІЧОГО НЕ ЗНАВ ПРО ТЕ?

0