Сам надпис нормально. картинка
кепки в масси
Форум вінницької альтернативної молоді |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Організація форуму » Питання та пропозиції
Сам надпис нормально. картинка
кепки в масси
доля твого малюнка просто припадае мени..такшо якшо виберуть твою..я саавтар))).и ше одне нашо букву А перевернув?
ок бєз праблєм....
бо я сумашедший художнік....
цей малюнок можливо трошки емерський але я його 3 години малював... не показати було б тупо....
Френк, у вас талант
ги)))..як цего чудо вам?..аж заманався ци голочки малювати)
Ацццкий Імо стайл)...
гИ))) пальот фантазії....
ось....натворив чудес)
гИ))) пальот фантазії....
на мою думку було б краще якби була лише частина з черепом і надписом альтер він
а так [взломанный сайт]
Отредактировано Ž•••M (2008-03-30 22:44:56)
на мою думку було б краще якби була лише частина з черепом і надписом альтер він
а мені навпаки, цей емо-чувачок,я в нього закохалась)))))
дати йому в руки табличку з надписом альтервін
2 Ž•••M
Я отредактировал твои посты только потому что они местили личное оскорбление....
И не нада делать мне замечания только потому что я ети оскорбления поудалял....Я тебе не обзывал!!!!
МОДЕРАТОР ПОВИНЕН БУТИ ОБ'ЄКТИВНИМ! І НЕ БРАТИ УЧАСТІ В СУПЕРЕЧКАХ.
дати йому в руки табличку з надписом альтервін
чудова ідея... спробую зробити....
чому тільки ми з Разором малюємо?, що ніхто не вміє? так не цікаво, включайтесь!!!!
не знаю....може зі мною щось не так.....але мені перший варіант подобається найбільше...хоч він і самий простий...але як кажуть "все гениальное просто"=)
А де зникли *дополнительные смайли*???
І хто це наш новий адмін?
новий адмін - Сварус. Він буде робит переклад нашого сайту. під час перекладу можуть виникнути різні глюки\баги, прошу вибачення за незручності)...
о в нас адмін помінявся.ги...
Не нада, не нада, він не помінявся,він добавився..ваш Василь Опанасович по-прєжнєму з вами:)
оце добре)))
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Організація форуму » Питання та пропозиції