Люди, буде нормально, якщо я прийду на сейшен в вишиванці???))))
Чел, це круто!! респект тобі
Форум вінницької альтернативної молоді |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Концерти та фести » ТОЛ і АННА в Вінниці!!!
Люди, буде нормально, якщо я прийду на сейшен в вишиванці???))))
Чел, це круто!! респект тобі
это будет очень ярко и оригинально, респект!
ПОБАЧИМОСЬ БІЛЯ СЦЕНИ!!!! =========))))))))))) З СОБОЮ ХОРОШИЙ НАСТРІЙ,ТАЙ ДОСИТЬ!
Я була в п'ятницю на концерті ТОЛ і АННА. Надзвичайно!!!! Вони обоє достойні!!!!Хоча АННА сподобалась більше. Відіграли на всі 200%. Обов'язково ще раз піду у Вінниці, І ще, вивчіть слова, хто ще не знає, співати разом з ними - подвійне задоволення!!!Переконалася сама!!
Слухайте люди хоч один наряд міліції там буде?....ато вже чую не першу розмову..так як я жіву недплеко від ЧорноБИЛЯ...чую фразки...."Пашли етих **** металюг на зарю 5 числа 3,14здеть....."...не приемно однако......для перестраховки ..хтилось би...
Слухайте люди хоч один наряд міліції там буде?....ато вже чую не першу розмову..так як я жіву недплеко від ЧорноБИЛЯ...чую фразки...."Пашли етих **** металюг на зарю 5 числа 3,14здеть....."...не приемно однако......для перестраховки ..хтилось би...
Гопи біля Зорі завжди є...не баісь...Міліція теж є.....але якщо чесно, то толку з неї маловато.....
Я була у Харкові, там охорона була, але мало. У Вінниці зазвичай більше.
якщо навіть будуть, вони тобі нічим не допоможуть...
ти що не знаєш які в нас "стражі закону". Не сци люлєй получити інколи навіть корисно.....
буде трішечки хулів, і недалеко від зарі живу, мої хлопці зі мною, якшо , що гопам і по-шапці і по шиї надають)))) якщо будуть гопи, то вони наберутьт як бідні в торбу))))
блин, народ, что за детский сад??
эти разговоры про гопов и всю эту херню, я уже слышу лет 8, с тех пор как начал посещать фесты. и что? никогда никаких жестких разборок не было, ДАЖЕ на альтер пати в НОЧНОМ клубе ,куда ГОПЫ ОБЫЧНО ПРИХОДЯТ.
"если вас пиздят - давайте сдачи" (с)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
а теперь по теме:
к огромному сожалению автографф-сессии не будет.
У групп очень напряженный график, они просто НЕ успевают ((
но я думаю, все желающие смогут взять автограф после шоу ))
важная информация:
билеты доступны в продаже ТОЛЬКО до пятницы. В субботу они продаваться НЕ БУДУТ. Вход в субботу теми (кто не успел приобрести билет) будет оплачиваться при входе и стоить 50 грн.
Спешите.
В Моби дике билеты хронически заканчиваются, в случае чего приобретайте их в магазинах STUFF (Гоголя 28) и "Музыкальные инструменты" (Возле АБВ техники на Коцюбинского).
По всем вопросам -
forcurses@mail.ru
а в пятницю, білет буде коштувати 40 гривень?
в пятницу - да, н оспешите, их мало....
зал вмещает ограниченное количество людей ))) спешите!
ВСІ КВИТКИ РОЗПРОДАНІ!!!
Якщо ще комусь тре пишіть Колдуну.
.....ААААА.....ЧОТИРЬОХГОДИННИЙ ОРГАЗМ........
Віктор(АННА) - Бог
Люди вибачте що звалив не попрощавшись..........чесно не миг .....спишив.....вибачте....
аааа. ваще концерт ульот!!!!!!!....я ше хочу...аааааааааа.......люді держитє міня................
І ось відбувся концерт,підсумуєм наслідки:хтось ще до початку зумів так нализатись,що обблював немалу територію))))))))))
Гопи після 3 хв.розмов пішли гуляти)))))))))))
Я вивихнув руку))))))))))))))
А кількість випитого пива на облік неставився))))))))
я такого даже уявити собі не міг
Таксь....відчуваю себе повним УГ.......ходити не можу......раз п'ять на голову падали люди.....чудом залишилась жива)))))
Зум, тебе так і не побачила....
Окрема історія з Вітьою......обожнюю
ЮПі Юпі Юпі.....
Такий зАряД енеРгії.... ГГГгГГ... ща БукваМИ начНу киДАтися))))
ДаВайТе з Кимось ПОміняЄмось Тілами)))
оооо.... я теж хочу ще.... ВітьКА - рульний чувак......
РРрРР... ну все поЧатоК є... тЕпер Надіюсь в нас почастіше таке відбуватиметься)))
Що ще СказаТи я В нірВані)))))
Отредактировано ШаЛеНа))) (2008-04-06 00:44:53)
Анна всіх порвала
Кароче таГ......в мене купа вражень, емоції через край, мій мозХ залишився там..................\
Все починає аццки боліти.....це був перший концерт, на якому я слемилось(доводилось)))))))
Побажайте мені удачі, в мене завтра залік)))
хоч це був другий раз..... але як вперше....
в мене жахливо болить спина..... коли я пригав з сцене мене нісавсєм зловили....і тепер в мене синяк на пів спини....
але воно того варте.... не пприємно усвідомлювати що це вже пройшло... я так чекав цього концерту...
взаглі все було мегоархікруто... але про що я говорю... ви самі все бачили....
Колдун пообіцяв ще когось привезти але падлюка не каже кого...)))
Як не Сказав вын Жиж ШОсь Тама ПРо СлыпкНот заЫкнуВся))))
Пи.Си. ти Вже доМО??
мда... Сліпкнот і Вінниця дві несумісні речі))
Слипнот, иН Флэймс, Дар, Дарк Транквилити, Лэмб оф Гад, Мадвейн и все винницу и все в один день и на один концерт
Суперский концерт был! Огромненький такой позитивный заряд энергии! Правда не всегда удавалось следить за всеми событиями на сцене...да и в музыку не особо вслушивался...
А теперь внимание вопрос! У когонибудь есть видео с концерта?
Концерт дісно був класний. І мены теж цікаво выдносно відео з концерту - буде таке, чи ні...))
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Концерти та фести » ТОЛ і АННА в Вінниці!!!