Сегодня 17:33:43 Еліс, в асю лізь!!!!
всім встати, я прийшла....зараз залізу...головне, вчасно...
Форум вінницької альтернативної молоді |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Поговоримо? » Вільна тема
Сегодня 17:33:43 Еліс, в асю лізь!!!!
всім встати, я прийшла....зараз залізу...головне, вчасно...
Кому интересно и кто знает где ето?
***9-этажка над Кумбарами.там выход на крышу есть. И просматривается весь город. С одной стороны центр, с другой- Киевская, белые горы...***
Лично мне инересно там бы полазить, но ето лишь моё мнение...
я знаю....
але катострофічно не вистачає часу
незнав куда вставити вставив сюда Зрелищный слэм на концерте Caliban і дохера інших слемів
незнав куда вставити вставив сюда Зрелищный слэм на концерте Caliban і дохера інших слемів
мдя.....жалко, що в Зорі місця мало....в результаті в слемі брали участь навіть ті, хто впринципі не хотів....якщо і далі буде така відвідуваність концертів(скромно-прескромно сподіваюсь, що вони будуть)))), то Зоря довго не витраимає
скромно-прескромно сподіваюсь, що вони будуть))))
Я теж)
блин, не удержалась. я знаю я плохая ,что печатаю это тут,но воть, читайте - это сообщение алоунвулфа на гот форуме в теме про поездку в Якушенци : Вообщето ето я обединил идеи про поездку готфорума и альтервина....а только потом за ето взялась Шедоу . так шо люди я плохая...не дружите со мной........
вулф а не пофиг хто придумав??...здаеться той хто цим зайнявся..мае право називатися тим хто це зробив....якшо я скажу шо а давайте полетимо на марс.....через 1000 рокив хтось полетить..але цеж не буде моя заслуга..
блин, не удержалась. я знаю я плохая ,что печатаю это тут,но воть, читайте - это сообщение алоунвулфа на гот форуме в теме про поездку в Якушенци : Вообщето ето я обединил идеи про поездку готфорума и альтервина....а только потом за ето взялась Шедоу . так шо люди я плохая...не дружите со мной........
Так ты ж едеш.....
И ты всё организовала...я не спорю...Ето была критика в сторону готов ( точнее даже проводников)
Отредактировано alonewolf (2008-04-07 17:37:01)
здаеться той хто цим зайнявся..мае право називатися тим хто це зробив
Я згоден з цим....
сообщение алоунвулфа на гот форуме в теме про поездку в Якушенци : Вообщето ето я обединил идеи про поездку готфорума и альтервина....а только потом за ето взялась Шедоу
а давайте ще поб'ємся, хто кручє йопт.
якщо вже на те пішло,то наскільки я знаю, поїздкою від початку і до кінця займалася Саша.
Як людина, хочу порадити Вульфу: припинити дитячий садок. це для його ж користі.
Просто написал недовольсво готам и не более.....
Вроде все довольным тем что не едут...
Вроде все довольным тем что не едут...
ну так і істерик ніхто не влаштовує. я особисто не бачу жодного приводу з кимось сваритись, чи виявляти незадоволення.
Я просто висказал своё мнение, даже не на етом форуме.....
Оно адресовалось готам и к альтервину не имело никакого отношения...
Отредактировано alonewolf (2008-04-07 19:50:43)
Я просто висказал своё мнение, даже не на етом форуме.....
а ми - своє. от і поговорили))
Но если обещают одно а делают другое, етим можна быть не довольным......
етим можна быть не довольным
а можна і не бути..... і не псувати настрій собі та їм. так що вибір, як кажуть, за вами=)))
я їх чудово розумію.
я їх чудово розумію.
А я не розумію...Ну яка різниця чи провести 6 чи 10 людей ...?????????
Тип паче це не якась турфірма що несе за нас відповідальність, кожний сам по своїй волі туди лізе і відповідає за себе сам...
Ну яка різниця чи провести 6 чи 10 людей
з 10 людьми набагато складніше справитись. той не почув, той не зробив, тому взагалі пох і т. д.
тим більше, більшість з нас неповнолітні, так що хочеш-не хочеш, а певна відповідальність в провідника є.
Невже так важко просто показати місце де вони знаходяться в тих Якушинцях......Особисто мені цього достатньо.....Далі можу і сам
Невже так важко просто показати місце де вони знаходяться в тих Якушинцях......
питання не до мене
і ніхто тобі його не покаже просто так. подумай сам, кому воно потрібно?
му воно потрібно?
Вот с етим согласен...
Всем в падляк, а я б показал...
Всем в падляк, а я б показал...
справа не в тому, що всім пофіг. якщо ти туди полізеш сам, мало що може статись..кому хочеться, щоб це було на його совісті?
і..треба відноситись до життя простіше.....ніякого повода для трагедії нема
Яка трагедія???....канешно ніякої трагедії...
А за себе відповідаю я сам...Просто комусь важко навіть тут розповісти де це знаходиться...
вулф , ты ребёнок! ведёш себя очень не красиво .особенно по отношению к готам. Я понимаю их. я бы тебе тоже не показала . ты ребёнок ,а потом ещё совесть будет мучить если чтото случится. Да и тем более они сами незнают где база. нас месный проведёт.
плохая...
100% ёщё и жаднюга....
100% ёщё и жаднюга....
Сашка, я те все одно люблю, таку погану і жаднюгу
2 Вулф....слухай тобі 18 років чи 10?????......боже..ти мене поражаеш.....жаднюга.....ти щеб язика показавби......в свої 16.....так і хочеться сказати шо ти мала дитина.....може хватить тобі сидіти за компом????
иии... це до мене теж на Вулфа наїжали?? Чи я зявився і розвалив дружню сімю? Блин ви що прочитали одине повідомлення де було написано що пяв
мала дитина
і дублюєте його??
ти щеб язика показавби......в
а можна я язик покажу?
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Поговоримо? » Вільна тема