Не Будь Байдужим! Зробимо країну Україною! Не Будь Байдужим! Зробимо країну Україною!

Форум вінницької альтернативної молоді

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вільна тема

Сообщений 271 страница 300 из 516

271

http://fun.nashcat.ru/smiles/csmile/goodbye/c0209.gif всім пакась, надобраніч!=)

0

272

всім пока  http://doodoo.ru/smiles/wo/s17.gif

0

273

RazorX16 написал(а):

Нє ну я все розумію..але наш форум потроху переходи з альтер форуму..в суто політичний((((....клацаеш нов1 повідомлення ..а там одна політика..бісить.....її і по телику хватае(((.....

розвивайте інші гілки.... я для чого модерів ставлю.... це ваші прямі обов*язки...  створюйте цікаві теми - ми їх з радістю обговорим....

0

274

Frankie написал(а):

розвивайте інші гілки.... я для чого модерів ставлю.... це ваші прямі обов*язки...  створюйте цікаві теми - ми їх з радістю обговорим....

..во..во......

0

275

RazorX16 написал(а):

во..во

я б з радістю...але мій мозок проситься у відпустку...якщо я переживу цей тиждень, я буду жити довго і щасливо....і створювати нові теми))))

0

276

Oblina написал(а):

я б з радістю...але мій мозок проситься у відпустку...якщо я переживу цей тиждень, я буду жити довго і щасливо....і створювати нові теми))))

я теж...

0

277

всім хто завтра здає ці кляті тести УДАЧІ

0

278

Удач1!!!!!..удач1!!!!!!...шоб вс1 на в1дм1нно здали!!

0

279

Ž•••M написал(а):

хто ще у вівторок здає таст з мови

містічєскій тріллєр: АблінаVSШаленаVSТест з укр.мови

жесть,таваріщі
2 Шалена і Зум: з якої пісні починається НАталка Полтавка?

0

280

жирне питанячко....  через декілька років я буду сидіти писати програми і згадувати з якої пісні починається НАталка Полтавка  http://www.kolobok.us/smiles/standart/mosking.gif
я вибрав варіант в якому згадувалося про вітер

З.і. рандом рулить)

Отредактировано Ž•••M (2008-04-22 17:21:55)

0

281

тести були кончені... у одному запитанні небуло правильної відповіді а у двох було дві правильні відповіді (там де має бути одна(запитання де потрібно букву "и" вставити, і ще якесь одне))
Обліна і Шалена: як ви проілюстрували свою думку прикладами з літератури(твір) http://www.kolobok.us/smiles/standart/swoon.gif

0

282

Ž•••M написал(а):

Обліна і Шалена: як ви проілюстрували свою думку прикладами з літератури(твір)

Я - Микола з "Собору", тип він беріг собор, як пам'ять предків+висловлюваня Симона Петлюри про наш зв'язок з минулим(яке висіло на стіні в кабінеті=)))))))+"приклад з власного життя(безсовісно вигаданий)))"

Мені "до ужаса" сподобався текст(той, що про Енштейна..), особливо, коли там треба було визначити головну думку...і всі варіанти відповіді підходили...ппц)
а там, де "и" вставити, здається одна була правильна, там де Лейпциг

0

283

завтра на тестпорталі викладуть відповіді....дізнаюсь, чи окончатєльний я ідіотЪ, чи ні....

0

284

де ти здавала тести??

0

285

в 31 шк., Окс теж..

0

286

я теж вибрав варіант з словом Лейпциг
майже вся укр.літ в мене розставлена як попало, особливо там де потрібно було вибрати віршовий розмір... що таке ямб що таке хорей  хз

0

287

Ž•••M написал(а):

що таке ямб що таке хорей

з цим в мене проблем якраз не було.....а от "Слово о полку Ігоревім" http://www.kolobok.us/smiles/standart/swoon.gif і про Сковороду там шось бло...я вибрала "Святослав" і "мудрість"....

бляха, читаю скільки люди прикладів наводили......і відчуваю себе розумововідсталою.....але я тупо не встигала більше нічого придумати

0

288

я в 30. 10% на тести не прийшло(по Україні) 2 чол. з класу мого однокласника здали через 30хв (наврядчи вони такі генії)

0

289

в нашому кабінеті не було 5(!) чоловік...але ми, як тру батани,сиділи окремо від шкіл..

0

290

бляха,а ше в нас тама холодно було кошмар.....на вулиці мабуть і то тепліше..

0

291

я так зрадів коли почув, що тести можуть відмінити... що готовий цих йобнутих міністрів перебити, то блін морочуть  голову, що тести це свята штука без неї ти ніхто, а зараз хочуть їх відмінити... + баблосиків вони вложили в тести не мало і не з їхнього кармана.

0

292

Ž•••M написал(а):

+ баблосиків вони вложили в тести не мало і не з їхнього кармана

а скіко вони ше в карман поклали на цих тестах....
завтра будуть вирішувати, відміняти чи ні......мені бл* подобається, що в нас все через одне місце....видно, хтось конкретно завозмущався, що він без дєнюжки, яку йому за вступ платять, залишиться...вічно ми якісь "піддослідні кролики"

потім скажуть складати вступні.....а хто ж до них готувався?

0

293

кабінет в нас був хороший. хоча парти були настільки маленькі, що писати було на них важко, і ноги впиралися зверху в парту...

0

294

зараз з*явилося багато різних курсів. за навчання в яких платиться не мала сума, пілься яких здається екзамен і приноситься бамажка яка видається після здачі тестів, на якій повино бути більше 4 балів і ти вже студент... виходить легальний хабар
Українці завжди знайдуть спосіб заробляти гроші, в даному випадку ці курси повністю легальні.

0

295

думаю, що боротись з хабарництвом при вступі у вуз - марно...при n-ній сумі грошей поступають з поганим атестатом і низькими оцінками на вступних......так само будуть брати і з поганими сертифікатими, це їх бізнес, і навряд чи комусь вдасться його "побороти"

0

296

сам хожу на такі курси, але спочатку я мав 2 змоги здавати екзамен
1) екзамен який здається від курсів. якщо здаєш добре ти студент, ні йде пункт 2
2) з всіма іншими 

після того як зробили тести обов*язковими лафа зникла :
  здаєш екзамен від курсів(фізика і математика) макс. з фізики можна набрати 3 б і з мат. теж ці бали додаються до суми балів яку ти набрав(ла) на тестах

0

297

Оу..... ппц.... я замерзла.... це була повна лажа... тотальний позор)))))
ГгГг... Алін а я приклад з Загрибельного "Диво" навела, типу про Софію Київську, що це пам"ятка минулого..... ГгГ...
Оу..... ЛітУратура посто ужас... в мене тама десь варіантів 5 підряд була буква Б, шо мені аж страшно стало.....
В нас теж 5 чоловік у кабінеті не було)) ну конкуренція зменшилась, чи не так???

+1

298

ШаЛеНа))) написал(а):

В нас теж 5 чоловік у кабінеті не було)) ну конкуренція зменшилась, чи не так

оує!
блін, я в сееб в кабінеті здала бланки остання....причому, десь через 20 хвилин після всіх....в останню хвилину)))
от тер думаю, хто розумний - вони чи йа?=)))

+1

299

Кахана, лізь в асю, пабазарім

0

300

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
мну іпаше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0