а це цікаво!
Коли їхати?
Отредактировано Українофіл (2008-03-03 15:02:40)
Форум вінницької альтернативної молоді |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Розваги та спілкування » УВАГА!!!!!!!ПОДОРОЖ!!!!!!!!!УВАГА!!!!!!!!
а це цікаво!
Коли їхати?
Отредактировано Українофіл (2008-03-03 15:02:40)
їхати я думаю десь в травні.
з 25 квітня по 5 травня напевно будуть загальнодержавні вихідні якраз ...........
Нука детальніше про це..!!!!
Це до мене?
ні... взагалі про поїздку...
на скільки вона затягнеться скільки коштує наприклад..???
вообще насчёт Якушинцов организатор я, поэтому все вопросы по асе -491 645 102. так как Якушенци рядом -то думаю это на пару часов. хотя можна сделать вылазку с палатками на 2 дня....
на 2 дня....
це було б круто......
у нас лимит 10 человек
1. SHADOW- организаторка
2. Moonspell - проводник =)
3. ещё один проводник
4. Nergal
5. Oblina -
6. Lex_Amorph
7. Frankie
8. alonewolf
есть предложение потом проводникам скинутся на бытулку....
хм...а де ж в Якушенцях якісь місця, де можна ставити палатки......і мені здається, що просто так в лісі ночувати це гон....треб десь на якійсь більш-менш цивілізованій території.....де не ходять всякі маньки)))))
Тож е оч хочу..если получаетсо, то с вами!
а чьо напротів мене якась рисочка?
1. SHADOW- организаторка
3. ещё один проводник
4. Nergal
5. Oblina
6. Lex_Amorph
7. Frankie
8. alonewolf
9. Furvusу
1. SHADOW- организаторка
3. ещё один проводник
4. Nergal
5. Oblina
6. Lex_Amorph
7. Frankie
8. alonewolf
9. Furvusу
10. RazorX16 или ....
Сашка....э пропозиція визначитись із датою....
я так ось подумала...а якщо в кінці березня? думаю, буже вже тепло, і навіть дуже тепло. тому що чим більше ми будемо відкладати, тим менша вірогіднсть, що ми взагалі кудись поїдемо
я то понимаю,но всё зависит не от меня,а от проводника. думаю сначала пусть определится погода,а потом уж и мы определимся =)
і ще...з приводу провідників....ми вернемся назад?щоб потім не було "здрасті я ваша тьотя", і "вихід десь тут, а може тут, ой патєрялася я"
у нас 2 проводника и как я поняла достаточно ответственных. думаю как приведут так и уведут =)
без питань...ми і так на халяву їдемо, так що думаю, це не проблема
ще...з приводу провідників....ми вернемся назад?щоб потім не було "здрасті я ваша тьотя", і "вихід десь тут, а може тут, ой патєрялася я"
не сци.... якщо що Френкі виведе.... я ж супєр-гєрой мені Нога свою сілу пєрєдала....
хм...а де ж в Якушенцях якісь місця, де можна ставити палатки......і мені здається, що просто так в лісі ночувати це гон....треб десь на якійсь більш-менш цивілізованій території.....де не ходять всякі маньки)))))
я хочу з ночовкою.... це супер екстрім... давай-давай... я хо з ночовкою.... їдем з ночовкою бо перебаню всіх))))
я теж за.... тік їдем з ночовкою....
В кінці марта з ночовкою........холодно....
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!!!! до и во время похода по шахтам -НИКАКОГО АЛКОГОЛЯ!!!! вести себя серьйозно и спокойно.любое нарушение дисциплины может закончится травмами или смертью.Это не шутки!!! если вы безответственный ребёнок - то не едьте - не подставляйте себя и других под риск!!! ВСЕ ПОНЯЛИ???? после шахт будем бухать =))))!!!!!
ехать будем ближе к лету. в конце марта думаю реально холодно с ночевкой! думаю апрель -май. короче посмотрим
їдем без ночовки.....з ночовкою буде окрема поїздка
какая отдельная? чё без ночёвки? и чё это ты тут раскомандывалась =)))))?
їдем без ночовки.....з ночовкою буде окрема поїздка
і куди це з ночовкою окрема поїздка????
и чё это ты тут раскомандывалась
+1
з ночовкою і нєіпьот...
Едем как только SHADOW договорится с проводниками, и как только станет хорошая погода, на день
А то до мая ждать очень долго........
довго??? здається тільки вчора Новий рік був.... а вже весна на дворі...
Вы здесь » Форум вінницької альтернативної молоді » Розваги та спілкування » УВАГА!!!!!!!ПОДОРОЖ!!!!!!!!!УВАГА!!!!!!!!