Про зомбирование - Вы почитайте свои посты, только одно и написано: Россия плохая, язык русский плохо, все кто не думает как Вы - тоже плохие, УПА - герои и Т.Д. Может как раз это и есть однобокое зомбирование и не признание и неуважение других мнений и людей? А может Вам стоит задуматься, что у людей есть своё мнение, свои мысли и выводы на основании текущей жизни. Когда вы перестаните видеть во всех инакомыслящих врагов? Может хватит?
Ні в тому фрагменті що ви процитували, ні в будь-якому іншому немає нічого того про що ви написали. І нікого я не вважаю ворогом. Просто я оцінюю факти і навожу аргументи, а ви розмовляєте лише емоціями і вас самих це дратує, дратує те, що жодного вагомого аргументу в підтвердження своїх слів ви не можете навести, бо в глибині душі ви самі так само чудово розумієтє, що я правий, що Росія застосовує у своїй політиці подвійні стандарти, втручається у внутрішні справи своїх сусідів, використовує енергетичний шантаж, а українофобські висловлювання перших осіб стосовно України і українців взагалі ні в які ворота не лізуть. Росія активно співпрацює з НАТО, чудово дружить з більшістю країн-членів НАТО, але якщо Україна вступить до НАТО, то неодмінно стане ворогом. Німеччина Росії теж ворог? Ні! Просто Україна в НАТО, це для Росії - "гудбай імперія", "гудбай Крим, Донбас і т. д." от вони й піняться.
До речі - ви там писали що яка погана помаранчева влада, не заборонила трамадол. Ось, ніби почула вас, заборонила. А ваші Янеки до цього не додумувалися раніше. Чи я знов не правий, бо це не вписується у ваше радянське звужене уявлення про істину?